Házi proteines csoki

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

Öntsd egy tálba a száraz hozzávalókat, aztán kezd el hozzá adagolni a tejet. És közben gyúrd a tésztát.

Kezd el adni hozzá a tejet, közben gyúrd a tésztát. Annyi tej kell, hogy teljesen gyúrható legyen, ne ragadjon a kezedhez. (mennyiség fehérje függő).

Mikor formázhatóak már, akkor csinálj belőle csoki formákat és tedd a mélyhűtőbe 15 percre.

Én bevontam étcsokival, de aki nagyon keményen diétázik, azt ezt a lépést kihagyhatja, de hozzáteszem, így igazán finom lett.

Az étcsokit felolvasztottam és szépen bekentem vele a masszát.

 

Nekem ebből 4 szelet jött ki.

 

Fehérje tartalma : 140gramm, szénhidrát tartalma: 100gramm, Zsír: 10 gramm, Energia: 1000 kcal

 

Jó étvágyat hozzá!

Tovább a blogra »