Diet&Fitness

Spenótos tészta

Nagyon könnyen elkészíthető, egészséges, finom és diétás ebéd!

img_0186.JPG

Hozzávalók:

  • 300 g spenót (mirelit, vagy friss)
  • 3 gerezd fokhagyma 
  • 250 gramm teljes kiőrlésű tészta 
  • só, oregánó 

 

Elkészítés

Egy lábasban elkezdem megfőzni a spenótot, hozzáadom a fokhagymát, sót.

Másik lábasban a forrásban lévő sós vízbe teszem a tésztát. 

Mikor mindkettő elkészült, akkor  tésztáról leöntöm a vizet és hozzáadom a spenótot.

Díszítésnek lehet rá reszelni egy kis zsírszegény sajtot. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!