Diet&Fitness

Tandori csirke

Tandori csirke az egyik legnépszerűbb ízeiben indiaira hajazó étel.

Magam részéről az íz világa nagyon kedvemre való. Ez egy leegyszerűsített recept, én így szoktam elkészíteni.

 img_7864.JPG

Hozzávalók:

–          300 gramm csirkemell

–          1 natúr joghurt

–          1 gerezd fokhagyma

–          Fűszerek: curry, gyömbér, kurkuma, fahéj, szerecsendió, pirospaprika, bors, só

–          kevés citromlé

 

Elkészítés:

Egy tálban összekeverem a joghurtot fűszerekkel. Utána a csirke mellett apró kockákra vágom és beleteszem ebbe a joghurtos pácba. Ha nem sietek, akkor beteszem így a hűtőbe és hagyom pihenni a hűtőben. Ha sietek, akkor rögtön melegítek egy kis kókuszolajt a serpenyőben és mehet bele máris a csirke.

10 perc alatt készen van

 

(Kuszkusszal tálaltam.)

 

Fehérje tartalma : 78gramm, szénhidrát tartalma: 7gramm, Zsír: 6 gramm, Energia: 360kcal

 

Jó étvágyat hozzá!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!