Diet&Fitness

Zabfalat

Rég nem készítettem zabfalatot, szóval íme egy megint nagyon könnyen elkészíthető diétás finomság.

img_0774.JPG

Hozzávalók: 

  • 50 g zabpehely
  • 40 g teljes őrlésű liszt,
  • 1 kávéskanál sütőpor,
  • 1 ½ kávéskanál őrölt fahéj, őrölt szerecsendió
  • édesítőszer,
  • 1 db körte, 1 tojásfehérje,
  • 1 kávéskanál vaníliaaroma

Elkészítés:

Melegítsük fel a sütőt 180 C fokra. Keverjük össze egy tálba az összes alapanyagot. Sütőpapírra rakjunk egymástól 2,5 cm-re másfél evőkanálnyi kupacokat, és süssük szilárdra kb. 10-15 perc alatt.

Tetejét díszíthetjük piros bogyós gyümölccsel, kókuszreszelékkel.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!